این تراشه جدید اسنپدراگون قرار است تا تأمین کننده قدرت و کیفیت گوشیهای اندرویدی بسیاری در سال 2023 باشد. این تراشه نسبت به نسخه قبلی خود قدرت بسیار بالاتری دارد و در مصرف انرژی نیز به صرفه تر است. مصرف انرژی کمتر را میتوان یکی از مهم ترین ویژگیهای اسنپدراگون 8 نسل 2 دانست. در این مطلب از سایت اچ پی کالا با ما همراه باشید تا درباره ویژگیهای این محصول بیشتر بدانیم.
ویژگیها و مشخصات فنی اسنپدراگون 8 نسل 2
همانطور که در ابتدا گفتیم یکی از مهم ترین ویژگیهای این تراشه جدید مصرف بهینه انرژی است. کوالکام در این تراشه جدید خود سعی کرده تا با بالا بردن عملکرد به میزان 35 درصد، در بهبود مصرف انرژی گام بردارد. باید بگوییم که کوالکام در این راه موفق عمل کرده است و توانسته تراشه جدید خود را نسبت به نسخههای پیشین خود 40 درصد بهینه تر در مصرف انرژی روانه بازار کند.
تغییرات جدید در اسنپدراگون 8 نسل 2 نسبت به اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 در پیکربندی است. هسته اصل این چیپ (Kryo Prime) مبتنی بر Cortex-X3 است که با فرکانس 3.2 گیگاهرتز کار میکند. باید بگوییم که فرکانس هسته این تراشه جدید کوالکام نسبت به نسخههای پیشین تغییری نداشته است. در این تراشه چهار هسته قدرتمند در کنار Cortex-X3 قرار دارد. این 4 هسته با یکدیگر تفاوت دارند اما با فرکانس 2.8 گیگاهرتز کار میکنند. در کنار تمام اینها، 3 هسته کم مصرف با فرکانس 2 گیگاهرتز نیز قرار دارد. اسنپدراگون 8 نسل دو دارای فناوریهایی جدید تر نسبت به نسخه پیشین خود است. گوشیهایی که از این تکنولوژی استفاده میکنند، قابلیت این را دارند تا از رم Lp-DDR5X با فرکانس 4200 مگاهرتز بهرهمند شوند. همچنین این گوشیها دارای قابلیت ذخیره سازی UFS 4.0 خواهند بود.
حال اگر به سراغ پردازش گرافیکی این تراشهها برویم، شاهد آدرنو 740 هستیم که در مقایسه با نسخه پیشین خود یعنی آدرنو 730، عملکرد بهتری دارد. اگر بخواهیم کمی دقیقتر شویم باید بگوییم که عملکرد آدرنو 740 نسبت به آدرنو 730، 25 درصد عملکرد بهتری دارد و تا 45 درصد انرژی کمتری مصرف میکند. اسنپدراگون 8 نسل دو، کیفیت بسیار بالایی در بازیهای موبایل ارائه میدهد زیرا که دارای رهگیری پرتو سخت افزاری است. این ویژگی باعث میشود تا کیفیت بازیهای موبایل خیلی بالا رود و البته بازیهای سنگین را به راحتی و بدون افت کیفیت بازی کنید.
این تراشه به لطف سیستم جدید FastConnect 78000، از نسخه وایفای 7 پشتیبانی میکند و حداکثر سرعت 5.8 گیگابیت بر ثانیه را در اختیار شما قرار میدهد.
قابلیت اسنپدراگون برای گوشیهای سامسونگ و سونی
کوالکام تراشه جدید خود را برای استفاده از سنسورهای دوربین سونی و سامسونگ طراحی کرده و دارای پردازشگر سیگنال تصویر سه گانه (ISP) 18 بیتی است. اسنپدراگون 8 نسل 2 قابلیت این را دارد که سه دوربین 36 مگاپیکسلی به طور همزمان و یا یک دوربین 200 مگاپیکسلی را پشتیبانی کند. همچنین قابلیت این را دارد که از دوربینهای 108 مگاپیکسلی بدون شاتر لگ پشتیبانی کند. اسنپدراگون جدید میتواند ویدیوهایی با کیفیت 8K HDR با سرعت 30 فریم در ثانیه ضبط کند و همچنین عکسهایی با کیفیت 64 مگاپیکسل ثبت کند. کوالکام مدعی شده عملکرد هوش مصنوعی جدیدترین تراشهاش 4.35 برابر افزایش پیدا کرده و میتواند به دوربین در شناسایی بخشهای مختلف تصویر مانند چهره، مو، لباس و پسزمینه کمک کند.
تراشه جدید کوالکام از نمایشگر با رزولوشن +QHD و رفرش ریت 144 هرتز و یا نمایشگر 4K با رفرش ریت 60 هرتز پشتیبانی میکند. اسنپدراگون 8 نسل 2 دارای ویژگیهای دیگری نظیر پشتیبانی از نمایشگرهای خارجی 4K، دالبی ویژن، +HDR10، گاموت رنگی 10 بیتی Rec.2020 بوده و همچنین دیکد ویدیویی AV1 با امکان استریم ویدیوهای 8K با سرعت 60 فریم بر ثانیه اشاره کرد.
کلام آخر
در حال حاضر اسنپدراگون 8 نسل 2 آخرین تکنولوژی ساخته شده توسط شرکت کوالکام است که خبر خوبی برای طرفداران اندروید به شمار میرود. در حال حاضر گوشیهای سامسونگ، سونی، شیائومی و ایسوس از اسنپدراگون 8 نسل 2 در محصولات جدید خود استفاده میکنند.
دیدگاه خود را بنویسید