پشتیبانی رزولوشن قابل دریافت : 4K 60Hz | رزولوشن کپچر : FULL HD 1080P | فرمت ویدیو خروجی :UVC | درگاه خروجی اچ دی ام آی جهت پخش همزمان (HDMI LOOP OUT ) | ورژن یو اس بی : 2.0 USB
محصولات مرتبط
کارت کپچر HDMI کابلی مدل Loop Out
HDMI Capture Card USB2.0 With Loop Out
کارت کپچر (Capture Card) سختافزاری است که به کامپیوتر، لپتاپ و یا حتی گوشیهای هوشمند تلفن همراه متصل میشود و شما میتوانید توسط آن، سیگنال ویدئویی خروجی از دستگاههای پخش، همانند دستگاههای پخش VHS، دوربینهای فیلمبرداری و هندیکم، کنسولهای بازی و… را به فرمت دیجیتال تبدیل کنید. از این سخت افزار، همچنین میتوان برای پردازش تصاویر دستگاههای پزشکی، صنعتی، رباتیک، تجهیزات کلاس آنلاین و… هم استفاده کرد.
علاوه بر اینها یکی از مصارف پرکاربرد امروزی این سختافزار، استفاده جهت پخش زنده تصاویر ویدئویی به صورت اینترنتی یا همان «ویدئو استریمینگ» و «لایو استریمینگ» است. جدیدترین نسلهای کارتهای کپچر، دارای سختافزارهای با ورودی HDMI و SDI اند که قابلیت کپچر تصاویر با رزولوشنهای بالا را دارا هستند. کارتهای کپچر HD با توجه به مدلشان، قابلیت کپچر تصاویر تا رزولوشن هایFull HD ، 2K، 4K و حتی 8K را هم دارند.
این کپچر قادر است تصاویر را تا رزولوشن 4K دریافت و وبا رزولوشن فول اچ دی ذخیره سازی کند. خروجی این کارت کپچر تا وضوح تصویر 1080 پیکسلی (در عرض تصویر) و فرکانس کمرقیب 60 فریم در ثانیه (یعنی دو برابر نمونهبرداری اغلب کارتهای کپچر موجود) است، که نمونهبرداری در این فرکانس بالا، تصویر ویدئویی ویژه و با توصیفات زیباتر و نرمتر از حرکات سریع ایجاد کرده و جلوهای خاص به ویدئوهای بهدستآمده میدهد.
برای استفاده از این دستگاه، نیازی به نصب درایور نیست. از این کارت کپچر علاوه بر ضبط ویدئو از دوربین فیلمبرداری و هندیکم، کنسول بازی و...، میتوان جهت پخش زنده تصاویر ویدئویی با کیفیت فول اچدی بر روی اینترنت نیز استفاده کرد. بدین ترتیب این کارت کپچر، برای معلمین مدارس و جهت استفاده در کلاسهای مجازی و همچنین پخش زنده سمینارها، وبینارها و مجالس مختلف، مناسب است.
این دستگاه همچنین با نرمافزارهای OBS و vMix و غالب نرمافزارهای داری قابلیت کپچرینگ و استریمینگ سازگار است، لذا امکان بهکارگیری ساده پرده (یا پارچه) سبز، جهت قراردادن تصاویر پسزمینه دلخواه، یا تصاویر و اسلایدهای آموزشی برای مربیان در کلاسهای مجازی و یا به طور کلی در جلسات آنلاین و وبینارها، از دیگر مزایای بهکارگیری چنین کارت کپچری است.
کارت کپچر استریمینگ Loopout یک کپچر اکسترنال مختص لایو استریم و مناسب ویدئو استریمینگ می باشد؛ این کپچر قابلیت انتقال تصاویر از رایانه ، لپ تاپ ، موبایل یا تبلت را دارد همچنین از این کپچر می توان به عنوان ویدئو کنفرانس ها، استریم بازی ها توسط گیمر های حرفه ای ، کلاس های آموزش از راه دور ، جلسات و همایش ها نیز استفاده نمود.
ورودی HDMI : این ورودی امکان انتقال تصاویر با کیفیت مناسب 1080P با سرعت 60 فریم بر ثانیه و کیفیت 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه، فراهم می کند. با این ویژگی شما به راحتی قادر خواهید بود تا انواع کنسول های بازی از جمله PS4 / PS3 / Xbox ، انواع دوربین و میکسر تصویر ، انواع گیرنده های دیجیتال ، دستگاه های DVR و هر دستگاهی که خروجی HDMI دارد را به کارت وصل نمایید و تصاویر را به راحتی انتقال دهید.
خروجی HDMI : در کنار ورودی HDMI یک عدد خروجی HDMI قرار داده شده است. به واسطه این خروجی دیگر نیاز به اسپلیتر HDMI نیست و می توانید به آسانی یک تصویر دیگر از تصویر ورودی در اختیار داشته باشید. برای مثال شما قادر خواهید بود توسط این خروجی تصویر خود را بصورت تمام صفحه یا Full Screen بر روی یک صفحه نمایش مشاهده کنید و یا اینکه خروجی را به یک کارت کپچر یا هارد رکورد دیگر متصل کنید.
کارت کپچر چیست؟ (یک توضیح به زبان ساده) کارت کپچر دستگاهی است که برای ضبط و انتقال سیگنالهای تصویری و صوتی از یک دستگاه منبع (مثل کنسول بازی، دوربین، یا پخشکننده ویدیو) به یک کامپیوتر یا لپتاپ (و در برخی موارد هم بر روی موبایل) استفاده میشود. به عبارت سادهتر، کارت کپچر به شما اجازه میدهد تا آنچه را که روی صفحه نمایش دستگاه منبع نمایش داده میشود، روی کامپیوتر یا لپتاپ خود ضبط کرده و یا به صورت زنده پخش کنید. این کارتها برای تولید محتوا، پخش زنده (استریم کردن)، و ضبط ویدیوهای بازی کاربرد زیادی دارند. برای استفاده از کارت کپچر، ابتدا دستگاهی که قصد ضبط آن را دارید (مثلاً کنسول بازی) را با کابل HDMI یا AV به کارت کپچر متصل میکنید. سپس کارت کپچر را به کامپیوتر یا لپتاپ وصل میکنید، که معمولاً از طریق پورت USB یا PCIe انجام میشود. اگر به نصب درایور مخصوص کارت کپچر روی کامپیوتر نیاز بود آن را نصب کنید. سپس با استفاده از نرمافزارهای مخصوص (مانند: OBS Studio، XSplit و Streamlabs OBS) و اعمال تنظیمات لازم در نرمافزار (مانند: انتخاب منبع ورودی، تنظیمات رزولوشن و فریمریت و...) میتوانید تصویر و صدای دریافتی را ضبط یا بهطور زنده در پلتفرمهای استریمینگ مانند یوتیوب یا توییچ پخش کنید. بیشتر بخوانید: کارت کپچر چیست و چه کاربردی دارد؟ + راهنمای خرید کپچر |
دیدگاه خود را بنویسید